Welkom bij dé e-sigaretwinkel van Nederland

Wanneer u graag wilt blijven roken of zoekt naar een mogelijkheid om te stoppen met roken, dan is elektronisch roken vaak de uitkomst. De hoeveelheid nicotine kan met het gebruik van elektrisch roken geleidelijk worden afgebroken. Dit is een handige stap naar het minderen en uiteindelijk stoppen met roken.

Waarom is een elektrische sigaret minder schadelijk voor je?

Bij het traditionele roken van sigaretten komen er diverse schadelijke stoffen vrij. Er wordt namelijk tabak en teer verbrand. Er worden zo’n 4000 chemische schadelijke stoffen ingeademd bij het roken van tabak. De damp die vrijkomt bij het verhitten van een e-liquid bestaat slechts uit waterdamp, eventueel nicotine en een lekkere smaakstof. Omdat er geen verbranding plaatsvindt van teer of tabak adem je ook schadelijke stoffen die bij het ouderwets roken wel vrijkomen.

E-roken is beter voor de portemonnee

E-roken gunstiger voor je portemonnee. Een kort rekenvoorbeeld:

– E-liquids kunt u al kopen vanaf €1,-
– 10ml liquid staat gelijk aan 5-7 pakjes sigaretten, wat volume betreft.
– Een pakje sigaretten van 19 sigaretten kost gemiddeld €6,00
– Een gemiddelde roker rookt 14 sigaretten per dag
– De kosten op jaarbasis voor een normale roker is dan snel gemaakt, namelijk rond de €1500,-
– De kosten op jaarbasis voor een e-smoker ligt aanzienlijk lager: slechts €250,-

Uiteraard rookt lang niet iedereen 14 sigaretten per dag, maar u mag er vanuit gaan dat u gemiddeld zo’n 86% goedkoper uit bent wanneer u overstapt van traditioneel roken op elektrisch roken. Het ouderwets roken wordt ieder jaar duurder door de vernieuwde accijnsverhogingen. Een e-sigaret met een aantal e-liquids is eigenlijk alles wat u maar nodig heeft!

Het profijt van elektrisch roken

Als je het normale roken vergelijkt met het dampen, dan vind je een hoop voordelen wanneer u kiest voor laatstgenoemde.

-       Zoals we al gezegd hebben zijn de kosten veel lager bij het elektronisch roken. Over het algemeen kan je stellen dat 1 liquid van 10 milliliter gelijk staat aan 5 tot 7 pakjes sigaretten. Zo betaal je theoretisch gezien slecht €0,56 per pakje sigaretten!

-       E-roken is minder slecht voor uw gezondheid dan wanneer u normale sigaretten rookt. In sigarettenrook zitten meer dan 4000 schadelijke chemische stoffen die vrijkomen en erg slecht voor je zijn.

-       U kan bijna overal binnen roken met een e-smoker tenzij anders aangegeven is. In principe kunt u elektrisch roken in een restaurant, zolang de omstanders er geen last van hebben.

Over ons

U koopt op Superdamp.nl e-sigaretten van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Wij hebben een breed assortiment met veel verschillende e-sigaretten. Van e-liquid tot atomizers, in ons assortiment vindt u van alles. Ben je op zoek naar onderdelen voor je e-sigaret? Dan kan je op www.superdamp.nl meer dan terecht. Bent u een beginnend damper? Probeer dan één van onze startersets. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. U krijgt producten thuisgestuurd die door de Europese Unie zijn goedgekeurd

Als u vragen heeft? Neem gerust contact met ons op! Wij leveren bijzonder snel.

Wanneer je een bestelling plaatst voor 17.00 dan wordt deze dezelfde dag verzonden. Natuurlijk zijn wij afhankelijk van bezorgdiensten, maar over het algemeen kan je stellen: vandaag besteld, morgen in huis.

Hoe kies ik mijn eerste e-sigaret?

Als u heeft besloten om over te stappen naar de elektrische sigaret, dan kan het zo zijn dat u precies weet waar u voor moet kiezen. Wij hebben een overzicht met verschillende elektrische sigaretten die vaak door beginners worden gekozen, die u tevens kunt vinden bij startersets. Als u echt niet weet welke e-sigaret voor u geschikt is, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn altijd bereid u te helpen, zodat u aan een aangename dampervaring kunt beginnen.