Accessoires

Voor de goedkoopste elektronische sigaret met de lekkerste smaak kijkt u natuurlijk op Superdamp. Ook voor batterijen & accessoires voor uw e-sigaret bent u bij ons aan het goede adres.

Accessoires

In de accessoire-categorie zijn onderdelen te vinden die de e-sigaret weer gebruiksklaar maken of waarmee u de elektronische sigaret kunt uitbreiden. Met de accessoires die u hier kunt vinden wordt het mogelijk om uw e-sigaret geheel naar eigen wens om te bouwen. Alle accessoires zijn zorgvuldig voor u uitgezocht en er worden alleen originele producten verkocht die natuurlijk uitgebreid getest zijn.

Clearomizers

De clearomizer is bij de meest e-sigaretten het bovenste gedeelte van de e-sigaret. Vaak wordt dit gedeelte gevuld met een e-liquid. Joyetech heeft een uitzondering op die regel: zij maken namelijk ook vaak gebruik van cartridges. Die kunt u hier overigens ook kopen. De clearomizer heeft onderdelen die vervangen kunnen worden zoals de coil. Het is bij een clearomizer zeker belangrijk om te weten dat er 2 verschillende aansluitingen zijn: eGo aansluiting en 510 aansluiting. Welke aansluiting u nodig heeft ligt aan de batterij die u heeft of gaat kopen. Sommige batterijen hebben beide aansluitingen. Dit houdt in dat beide aansluitingen gebruikt kunnen worden voor deze batterij, andere batterijen hebben alleen de eGo of de 510 aansluiting. Alle clearomizers zijn voorzien van een 510 en/of eGo aansluiting. Dit kunt u in de productbeschrijving terug zien. Controleer daarom altijd eerst de aansluiting van de batterij voor dat u een nieuwe clearomizer aan wilt schaffen.

Atomizers/coils

De atomizer of coil is een van de belangrijkste onderdelen van een e-sigaret, al dan niet het belangrijkste onderdeel. De coil zorgt er namelijk voor dat de e-liquid die u gebruikt wordt verdampt. Atomizers of coils kunnen. Twee punten die bij de aanschaf van coils van zeer groot belang zijn: Wees er zeker van dat weet welke coil u nodig heeft, om zeker te weten dat u de correcte coil aanschaft die gemaakt is voor de clearomizer die u heeft.

Batterijen

Wij hebben een aantal losse batterijen. De batterijen die wij u aanbieden zijn van hoge kwaliteit en hebben een gemiddelde levensduur van 300 keer opladen.

Opladers

 Het is belangrijk om uw e-sigaret met een gepaste oplader op te laden. Dit zodat de levensduur van de batterij niet verloren gaat en zo raakt uw batterij ook niet overbelast. Wij raden u  dan ook niet aan om andere USB kabels en opladers te gebruiken dan de USB kabels en opladers die u bij uw product heeft gekregen en die bij ons verkrijgbaar zijn.

Cartridges

Een cartridge is een tankje dat gevuld moet worden met een e-liquid. Echter werken de e-sigaretten van Joyetech met cartridges, daarom is het ook zo dat er enkel cartridges van het merk Joyetech worden aangeboden.