Dé website op het gebied van elektronisch roken

Bij Superdamp staat de klant hoog in het vaandel. Wij van Superdamp zijn altijd bereid om u bij te staan bij het kopen van een elektronische sigaret. Vraag naar ons advies per telefoon, mail of via de live-chat. Zodra u besteld heeft zorgen wij ervoor dat uw bestelling gereed word gemaakt en zo snel mogelijk verzonden wordt. Bestellingen vanaf €35,- bevatten geen verzendkosten.

Waarom kopen bij Superdamp?

  • • Alleen originele modellen van de topmerken Kangertech en Joyetech
  • • Zeer scherpe en aantrekkelijke prijzen
  • • Veilig betalen via iDeal
  • • Snelle levering

Elektrische sigaretten aanschaffen?

Superdamp heeft voor u als elektrische roker een breed assortiment aan elektrische sigaretten en accessoires. Met merken zoals Joyetech, Kangertech en Innokon voor de elektrische sigaret zelf tot de beste merken op het gebied van e-liquids.

Wij hebben zowel voor de beginnende als de geavanceerde e-smoker een passend product.

Waarschuwing: De e-sigaretten bevatten de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

Op pad naar een elektronische sigaret?

Superdamp heeft een ruim assortiment met e-sigaretten en accessoires van de beste merken in de e-smokewereld. Met meer dan acht verschillende startersets en met de kwalitatief betere e-liquids is hier voor zowel de beginnende als voor de gevorderde e-roker altijd een passend product te vinden.

Elektrisch roken: all about it.

Dampen is de term die vaak voor elektrisch roken wordt gebruikt. Bij een normale sigaret vindt verbranding plaats, bij elektronisch roken vind geen verbranding plaats zoals bij een normale sigaret. Een elektronische sigaret verdampt de e-liquid door middel van een gloeidraad, die door een accu van stroom wordt voorzien. Deze damp wordt vervolgens door u ingeademd. Dit is slechts onschadelijke waterdamp. We gaan er daarom ook van uit dat dampen een stuk minder schadelijk is dan normaal roken. Alleen de vloeistof die verdampt wordt, krijgt u binnen. Ook is dampen een stuk goedkoper dan normaal roken, wat resulteert in een win-win situatie!

De voordelen van een e-sigaret / e-roken:

- Tot wel 50% goedkoper dan het gebruiken van normale sigaretten
- Het is gezonder dan de traditionele peuk
- Het is een smaak- en stijlvol alternatief voor het normale roken
- Voor uw e-sigaret navulling (e-liquid) zijn er veel verschillende soorten
- Keuze uit e-liquids met veel verschillende smaken en nicotinegehaltes

In de nabije toekomst zullen we zien dat steeds meer mensen zullen overstappen op het elektronische roken. Één van de grootste voordelen is dat e-sigaret minder ongezond is in vergelijking met normale tabakhoudende sigaretten omdat de e-sigaret geen teer uitstoot in tegenstelling tot gewone sigaretten, die wel teer bevatten.

Ook zijn e-sigaretten minder schadelijk voor omstanders waardoor men de e-sigaret op veel meer plekken mag gebruiken. Naast deze voordelen wat betreft de gezondheid zijn e-sigaretten ook veel goedkoper en zorgt het voor aangenamere geuren dan bij normale sigaretten. Een e-sigaret kan al vanaf €25,- worden aangeschaft. Deze kan je overigens herbruiken en navullen met liquids, dus je hoeft niet steeds een nieuwe e-sigaret te kopen.