eRoll kopen

Meer informatie over eRoll kopen

Er zijn veel verschillende elektrische sigaretten op de markt. Eén van de populairste elektrische sigaretten van dit moment is de eRoll. Bent u wellicht van plan om een eRoll aan te schaffen, dan wordt u aangeraden om deze pagina over de eRoll te lezen.

De inhoud van een eRoll starterspack

Als u besluit een eRoll te kopen, dan kunt u het beste kiezen voor een eRoll starterskit. Op deze manier heeft u namelijk meteen een compleet pakket in huis, zodat u direct kunt beginnen met elektrisch roken. Zeker voor beginnende dampers is het kopen van een eRoll starterskit een aanrader, voor zowel het beginnen met roken als beginnen met een product van eRoll.

De eRoll starterskit bestaat uit de volgende elementen:

1. Twee Atomizer heads
2. Twee Atomizer cones
3.
Twee eRoll batterijen (90mAh)
4. Drie eRoll cartridges
5. Eén eRoll oplader
6. Eén eRoll draagbare oplader
7. Eén eRoll adapter
8. Eén eRoll USB-adapter

 Dit is een volledige eRoll starterskit. Deze bevat alle onderdelen om te beginnen met het elektronisch roken.

Waarom voor eRoll kiezen?

Het is niet voor niets dat de eRoll op dit moment zo populair is onder de liefhebbers van de elektrische sigaret. Het kopen van een eRoll brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee, die de aanschaf van een eRoll erg interessant maken. Ten eerste past de eRoll gemakkelijk in uw broekzak, zodat u deze elektronische peuk zonder moeite overal mee naartoe kunt nemen. Zo kunt u altijd en overal genieten van de smaak van de eRoll liquids. Daarnaast ziet de eRoll er elegant uit, laadt de eRoll zichzelf op en is de eRoll een gezonde en betaalbare variant voor rokers, ook wanneer u besluit te minderen en uiteindelijk te stoppen met roken. En omdat de eRoll beschikbaar is in verschillende smaken, kan iedereen genieten van het elektrisch roken met de eRoll en kunt u regelmatig van smaak wisselen om het roken van de eRoll leuk en lekker te houden.