Flavourtec

Alleen met de beste en natuurlijk gecertificeerde ingrediënten van alleen Europese leveranciers, hun moderne productiefabriek en hun jarenlange ervaring in de productie van e-vloeistoffen, zorgen de producten van Flavourtec voor een pure smaak en stellen zij zich in staat om de beste kwaliteit en de hoogste normen van onze producten aan te bieden.

Is Flavourtect te vertrouwen? Producten gemaakt met liefde en de beste kwaliteit binnen de Europese Unie!

Alle Flavourtec e-liquids worden geleverd met een inhoud van 10ml per flesje. De flesjes zijn voorzien van een lange en spits puntje waardoor alle soorten clearomizers makkelijk te vullen zijn. Alle flesjes zijn voorzien van een sluiting met een kinderslot. Dit is uiteraard om het te beschermen tegen kinderen. Elektrisch roken wordt met de e-liquid van Flavourtec een nog aangenamere ervaring. Flavourtec is een Europese producent van smaakvloeistoffen en heeft zich gericht op het gebruik in samenhang met elektrische sigaretten. Deze e-liquids zijn dus gemaakt binnen de EU en voldoen dus aan alle strenge eisen die gelden binnen de Europese Unie. De kwaliteit van Flavourtec Liquids is dus uitermate goed.

Flavourtec / American Stars assortiment

Flavourtec heeft een behoorlijk breed assortiment. Zo is Flavourtec gespecialiseerd in aparte smaken die je niet snel bij andere e-liquidproducenten zult vinden. U kunt het zo gek niet bedenken of Flavourtec heeft er daadwerkelijk een smaakvloeistof van. De kwaliteit van deze vloeistoffen is zeer hoog, mede doordat alle ingrediënten die ze gebruiken afkomstig zijn uit Europa. De exacte inhoud van nicotine en andere ingrediënten zijn natuurlijk gecontroleerd en gecertificeerd.

PG / VG Verhouding

De flavourtec Liquids hebben een verhouding van 60% PG / 40% VG waardoor deze liquids een sterke smaak en een grote dampopbrengst heeft maar wel met een iets lichtere "Throat Hit" dan de 70/30 varianten van andere producenten. Dit betekent dus dat het niet pijnlijk of zwaar in de keel te roken is.

Handig vulflesje

Natuurlijk worden alle Flavourtec liquids geleverd met een inhoud van 10ml in de flesjes. De flesjes zijn voorzien van een lange en spitse punt (needle dropper) waardoor alle soorten tanks “Atomizers” makkelijk te vullen zijn. De dop is beveiligd met een kinderslot zodat kleine kinderen en onbevoegden de dop niet zomaar open kunnen draaien. Om elk risico uit te sluiten raden wij van Superdamp u echter aan om uw liquids buiten het bereik van kinderen op te bergen, zodat de kans op ongelukken nog verder gereduceerd wordt.

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2