Kangertech

KangerTech is tevens een zeer bekende leverancier die over de hele wereld bekend is geworden dankzij de e-sigaretten die op de markt zijn gebracht. Deze e-sigaretten zijn speciaal gemaakt en ontwikkeld voor een betere duurzaamheid, betere prestaties, betere gebruikersgemak: kortom, om uw dampervaring zo goed mogelijk te maken. KangerTech is de eerste die op de markt kwam met e-sigaretten die met een coil verdamper (bcc-systeem) werken. Deze manier van verdampen door middel van een coil zorgt voor een ontzettend goede dampontwikkeling en ze zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Ook gaan de producten lang mee en biedt KangerTech een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een ideaal systeem voor zowel de startende als geavanceerde damper.

 

Kanger, één van de grootste fabrikanten!

Kanger is het eerste merk van elektrische sigaretten dat kwam met het bottom coil ontwerp. Hierbij hebben ze de coil/gloeidraad onderin de clearomizer/verdamper geplaatst. Toen ze de Kanger eVod uitbrachten is er een ware revolutie ontstaan in de manier hoe wij het dampen kennen!  Sindsdien is het niet langer nodig om uw esigaret te kantelen maar kunt u vanuit iedere positie lekker roken. Dat kan bij een echte sigaret immers ook!

Dual bottom coils bij de nieuwste producten.

Sinds kort produceert Kanger een nieuwe atomizer met een andere soort coils, Dit zijn ‘dual coils’. Dit houdt in dat er dus twee coils worden gebruik in plaats van één. Door deze vernieuwing zijn er een aantal positieve veranderingen ontstaan. Door deze dual coils komen er hogere temperaturen vrij waardoor er ook meer damp vrij komt. Dit betekent dus ook een betere smaaksensatie. Deze combinatie is voor de meeste dampers een ware uitkomst. Sinds de Aerotank is het ook mogelijk om de luchttoevoer/airflow zelf te regelen. Zo is het mogelijk om zelf te bepalen hoe zwaar uw elektronische sigaret hijst en kunt u handmatig de airflow in de clearomizer bepalen.

Kwaliteit.

KangerTech is bekend door zijn hoogwaardige producten zoals duurzame e-sigaretten en clearomizers. Dit merk is een ware concurrentie, doordat ze producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding op de markt zetten.

Startersets van KangerTech.

Een van de bekenste startersets van Kanger is toch wel de KangerTech Evod. Na deze starterset kwam de KangerTech Evod 2, een revolutionaire opvolger van het originele beginnerspakket. KangerTech heeft verschillende soorten en verschillende maten starterkits. Voor de gemakkelijke en beginnende roker raden wij de KangerTech E-smart aan. Dit is een kleine sigaret en gemakkelijk qua gebruik en deze is tevens te combineren met een etui. Voor de ervaren roken hebben wij de KangerTech EMOW-kit. Met deze starterset kunt u zelf uw verbrandingspercentage reguleren. Hierdoor kunt zelf bepalen wat uw ideale verbrandingsstand is.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina

0