Joyetech

Startersets van Joyetech

Joyetech is een van de beste leveranciers van e-sigaretten en is een van de grootere marktleiders. Joyetech is begonnen in 2007 en heeft sindsdien veel ontwikkelingen verwerkt in de eindproducten. Joyetech is begonnen met simpele gevulde e-sigaretten en kwamen snel na dit succes met hervulbare e-sigaretten op de markt, samen met de vullingen (ook wel bekend als e-liquids). Zodoende zijn de producten van Joyetech van goede kwaliteit en heeft u als consument vrijheid in de keuze uit verschillende e-liquids. Joyetech is een van de bekendsre merken op de markt.

 

Een van de primeurs van de 510/eGo-aansluiting.

Joyetech is één van de eerste fabrikanten ter wereld die 510 als aansluiting en later ook de eGo/510 aansluiting in gebruik nam. Sindsdien is dit dé standaard geworden voor bijna elke elektrische sigaret. Vrijwel ieder model is voorzien van deze aansluitingen en daardoor uit te wisselen met andere merken en modellen. Later heeft Joyetech nog eens naam gemaakt door speciaal voor beginnende dampers de Joyetech eRoll te ontwerpen. Dit kleine model heeft het formaat en de vorm van een echte sigaret. Ook zijn er e-sigaretten met variabel voltage door Joyetech gemaakt zoals e-sigaretten met een eGo-C Twist batterij en de geavanceerde Joyetech eVic. Hierdoor kunt het vermogen en de dampopbrengst zelf bepalen. Hieronder bieden wij een aantal producten met daarvan een aantal specificaties.

Joyetech is hét merk binnen de markt voor de e sigaret.

Vooral voor beginners hebben zij zeer leuke setjes. Voor de ervaren rokers bieden zij erg goed aan te passen modellen aan. Dit merk heeft naam gemaakt door de productie van kwalitatief hoogstaande producten. Binnen dit merk verkopen wij verschillende e-sigaretten die aansluiten op de verschillende wensen en eisen van de consument. Klanten die graag het formaat van een sigaret willen behouden kiezen in vele gevallen voor onze bestseller: De Joyetech eRoll. De andere e-sigaretten van Joyetech hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zoals een grotere tankinhoud, het kunnen instellen van het voltage en allerlei andere toepassingen. Bekijk daarom hieronder ons uitgebreide assortiment van Joyetech.

Joyetech Evic Supreme.

Dit model is een van de meest geavanceerde modellen op de markt. Bij deze e-sigaret kun je eigenlijk van alles customizen. MyVapor is een software die wordt geleverd bij de elektronische sigaret. Deze houdt je activiteit bij, zoals het aantal hijsen die je neemt, de hoeveelheid die je verbruikt en nog meer handige informatie. Je kunt er ook een leuke foto op zetten als achtergrond. Ook een zeer belangrijke optie is dat je er een slot op kunt zetten voor een omgeving met kinderen.

Joyetech eRoll.

Dit is een mooie sigaret voor de beginnende roker. Heel simplistisch in gebruik en word geleverd met een hoesje voor de batterij. De bijgeleverde accu is iets kleiner dan de gemiddelde telefoon.

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

0