Startersets

SuperDamp biedt een breed assortiment aan starter sets waarbij een zorgvuldige selectie is gemaakt. Hierbij zijn bewuste keuzes gemaakt voor enerzijds e-sigaretten met de hoogste kwaliteit en anderzijds gebruiksgemak. Doordat wij deze hoge eisen aan de producten stellen is een selectie ontstaan met enkel premium merken zoals Joyetech, Kangertech en Eleaf.

Wij zijn ons ervan bewust dat de zoektocht naar een starter set een hele onderneming kan zijn. Daarom hebben wij de 'elektronische sigaretten vergelijker' ontwikkeld. Deze vergelijker biedt een compleet overzicht van alle voor- en nadelen van de verschillende modellen. Maar voordat een goede keuze gemaakt kan worden, is het misschien wel handig om te weten hoe een e-sigaret werkt.

Onderdelen van de e-sigaret

De e-sigaret van onze starter sets bestaat uit drie onderdelen namelijk; de batterij, de clearomizer en de coil, ook wel atomizer genoemd bij de Joyetech modellen. Belangrijk is dat deze onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd om zo het beste uit de e-sigaret én e-liquids te halen.

De batterij

Laten we beginnen bij het begin, namelijk de batterij. De batterij van de e-sigaret zorgt uiteraard voor de stroom zodat de liquid verdampt kan worden. Daarbij vermelden we vaak 2 facetten van de batterij; de milliampère (mAh) en het voltage. De mAh waarde is de capaciteit van de batterij. Een batterij van de Joyetech eRoll starter set met een capaciteit van 90 mAh, dient bij hetzelfde gebruik dus eerder opgeladen te worden dan bijvoorbeeld de batterij van de Kanger EVOD 2 starter set met een capaciteit van 650 mAh. Het voltage van een batterij geeft aan hoeveel stroom er door de coil of atomizer heen gaat en zorgt er dus voor dat de e-liquid verdampt. De levensduur van een batterij is gemiddeld genomen 300 keer opladen.

De clearomizer

De clearomizer of cartridge is simpel gezegd de tank waarin de e-liquid zich bevindt. De clearomizer bestaat uit verschillende onderdelen; de driptip ook wel het mondstuk, de tank, de coil, de base. In een notendop; de driptip is het mondstuk wat dus in de mond geplaatst wordt. De tank wordt gevuld met de e-liquid en belangrijk hierbij is dat de tank maximaal voor 2/3 gevuld wordt. De coil is de verdamper en de base zorgt voor de aansluiting op de batterij.

De coil/atomizer

Iedere e-sigaret heeft een coil dit is het belangrijkste onderdeel van een elektronische sigaret aangezien deze zorgt voor de verdamping van de liquid. De coil bestaat uit een gloeidraad en een lontje (wick) welke de e-liquid absorbeert. Doordat de wick en de gloeidraad in direct contact met elkaar staan, wordt de liquid verdampt op het moment dat de batterij wordt geactiveerd of op de vuurknop wordt gedrukt. Daarnaast heeft de coil ook een Ohm waarde of te wel een weerstand. Hoe lager deze weerstand, hoe heter de coil wordt en dus meer damp produceert. Het is hierbij wel uiterst belangrijk dat het voltage van de batterij goed is afgestemd op de Ohm waarde. Wanneer dit niet het geval is, is de kans aanwezig dat de wick verbrandt. Om jullie wat formules te besparen hebben wij een 'damptabel' opgesteld. In deze tabel is duidelijk terug te zien welke combinaties van Ohm waarde en voltage zorgen voor de beste dampproductie. Hoe lang een coil meegaat is sterk afhankelijk van het verbruik, maar over het algemeen zal een coil een levensduur hebben van zo'n 2 tot 3 weken. Het is tijd om de coil te vervangen als de dampproductie afneemt of de smaak sterk verminderd is.

Meer vragen over onze starter sets?

Hopelijk heeft het bovenstaande een beetje inzicht gegeven in onze starter sets. Mochten er toch nog vragen onbeantwoord zijn gebleven neem dan gerust contact met ons op via de live chat. Wij zullen dan rustig de tijd nemen om je vragen te beantwoorden.

Welke Elektronische Sigaretten kunt u het beste kunt kiezen?

Superdamp biedt u een groot assortiment aan elektronische sigaretten die wij zorgvuldig hebben geselecteerd voor u. Zo bent u verzekerd van producten die aan de hoogste eisen en kwaliteit voldoen. Merken zoals Kangertech, Joyetech, Deep-Sin, Joy-Rider, Aspire vind u dan ook bij Superdamp in het brede assortiment zodat u ruime keuze heeft om de elektronische sigaret uit te kiezen die natuurlijk bij u past.

Nog gemakkelijker een set met 2 Elektronische Sigaretten.


Haast alle startersets worden geleverd met twee batterijen (m.u.v. de basis e-sigaret). Zo kunt u er één gebruiken en één opladen of een extra batterij meenemen. Ook wordt een extra tankje voor de dampvloeistof meegeleverd. Wilt u een handzaam klein model om mee te nemen bij het uitgaan (eRoll), een sierlijk en slank model (eCab) of een degelijke kleurrijke (Evod)? De keuze is aan u. Vanwege het gebruikersgemak en de degelijkheid zouden wij de Evod aan willen raden aan starters.

Toch even vergelijken?


Liever even alles op een rijtje zieten en de modellen even rustig bekijken wat de voor en nadelen van de setjes zijn? Dat kan met onze  Elektrische Sigaretten vergelijker. De setjes zijn allemaal klaar voor gebruik zodat u gelijk kunt beginnen met dampen, u hoeft enkel nog een e-liquid met uw favoriete smaak te kiezen en het dampplezier begint met de door uw gekozen E Sigaret.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren