Elektronische sigaret vergelijken

elektronische sigaret vergelijken

Hoe vergelijk is deze elektronische sigaretten? 

Om ervoor te zorgen dat u een kwalitatief goede e-sigaret in huis haalt, is het belangrijk om niet meteen de eerste elektronische sigaret die u ziet te kopen. Dit is een impulsinkoop. In dit geval is de kans namelijk groot dat u mooie deals op het gebied van elektronische sigaretten misloopt of een elektronische sigaret die eigenlijk beter is dan uw aankoop laat liggen. Er worden een paar stappen aangeraden voordat u besluit een e-sigaret te kopen. Deze stappen kunt u lezen op deze pagina.

 

Stappenplan elektronische sigaret vergelijken 

Er zijn enkele stappen die u dient te volgen vergelijken van diverse elektronische sigaretten. Dit betreft de volgende stappen:

Stap 1: Besluit bij voorbaat aan welke eisen uw elektronische sigaret moet doen. Zo loopt u niet op tegen teleurstellingen en kunt u zelf kijken wat de beste kwaliteit/prijsverhouding is.

Stap 2: Zoek variërende elektronische sigaretten die bij uw eisen en budget passen en zet deze op een rijtje. Hierbij schrijft u de naam van de aanbieder op, de naam van de sigaret, het adres van de website van de elektronische sigaret en de prijs van de sigaret.

Stap 3: Bekijk per elektronische sigaret welke specificaties deze sigaret heeft. Deze specificaties schrijft u kort op in het lijstje.

Stap 4: Begin met het wegstrepen van elektronische sigaretten die niet aan uw eisen van stap 1 voldoen.

Stap 5: Bekijk de prijzen van de elektronische sigaretten die over zijn. De duurste streept u weg, mocht uw budget aan de lagere kant liggen. Overigens is de regel “Hoe duurder, hoe beter” nog altijd een hoax!

Stap 6: De definitieve stap wat betreft het vergelijken en aanschaffen van de elektronische sigaret. Het enige wat u resteert te doen is om een definitieve e-sigaret aan te wijzen en deze in huis te halen.

 

Begin met een starterskit!

Als u nog nooit een elektronische sigaret heeft gekocht of geen ervaring heeft wat betreft elektronisch roken, dan wordt u aangeraden om direct een complete starterskit binnen te halen. In dit geval hoeft u namelijk niet alle onderdelen en accessoires los te bestellen, maar koopt u simpelweg een voordelige starterskit en schaft u enkele smaakvloeistoffen aan.