E-sigaret kopen

Drie redenen om een elektronische sigaret te kopen 

Sinds de introductie van de e-sigaret hebben al veel Nederlanders deze bijzondere sigaret in huis gehaald. Als u twijfelt om een e-sigaret te kopen wordt u aangeraden de volgende drie belangrijkste redenen te lezen om over te stappen naar gezond roken. Zo krijgt u een beter beeld van het gebruik van een elektronische sigaret en kunt u rustig overwegen om over te stappen naar een e-sigaret.

-       Stoppen met roken wordt gemakkelijker 

De primaire reden die u kunt hebben voor het gebruiken van de elektronische sigaret, is omdat het stoppen met roken een makkelijkere zet wordt. Probeert u al maanden te stoppen met roken of wil u eigenlijk al jaren van de sigaretten af, dan kan het kopen van een e-sigaret helpen bij de eerste stap om te stoppen met roken. Je leert een nare gewoonte sneller af doordat je een andere gewoonte aanleert, eentje die moeilijker door je lichaam geautomatiseerd wordt dan het normale roken.

-       Gezonder dan het roken van een gewone sigaret 

Ten tweede is het verstandig om over te stappen naar de e-sigaret, wanneer u kijkt naar de gezondheidskwesties. Een normale sigaret brengt verschillende giftige en kankerverwekkende stoffen met zich mee, daar waar een e-sigaret slechts beperkte uitstoten bevat. Zo kun je nog steeds genieten van dezelfde smaak als een normale sigaret, met in het achterhoofd de fijne gedachte dat je véél minder slecht bezig bent. Het is als appels met peren vergelijken, maar speelt de gezondheid een grote rol.

-       Altijd en overal roken

Tot slot maakt kopen van een e-sigaret het mogelijk om altijd en overal te roken. Omdat een e-sigaret geen schadelijke rook uitstoot, maar slechts waterdamp, kunt u de e-sigaret namelijk ook roken in de kroeg, op het station, in huis en in restaurants. Hierdoor hoeft u niet meer naar buiten of dichtgemiste rookruimtes om te kunnen roken, maar kunt u altijd en overal een paar trekjes nemen van de e-sigaret zonder strafbaar bezig te zijn of uzelf en anderen te beschadigen met schadelijke rook.